Web Analytics Made Easy - Statcounter

بر اساس گزارش سالانۀ «ابر دِراک» از وضعیت اینترنت ایران، در سال 1399، مرورگر «گوگل کروم» پر استفاده‌ترین مرورگر در بین کاربران ایرانی بوده است. در این سال، ایرانسل، محبوب‌ترین ارائه‌دهندۀ اینترنت در ایران بوده و همراه اول، آسیاتک و مخابرات ایران، به ترتیب در رده‌های بعدی قرار داشته‌اند.

ابر دراک، شرکت ارائه‌دهندۀ خدمات زیرساخت ابری، در گزارشی که برای دومین سال پیاپی، از وضعیت اینترنت ایران و با استفاده از پردازش و تحلیل داده‌های فعالیت کاربران ابر دراک در اینترنت منتشر کرده، تصویری از عادت‌ها و رفتارهای کاربران اینترنت و نیز رتبه‌بندی‌‌هایی از ارائه‌دهندگان خدمات هاستینگ (میزبانی)، تامین‌کنندگان اینترنت و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. را ارائه داده است.
این گزارش براساس جمع‌آوری و تحلیل داده‌های مراکز داده اَبر دِراک نظیر لاگ‌های سرورهای لبه(Edge Server)، توزیع کنندگان بار(Load Balancers)، زیرساخت‌های DNS و زیرسیستم‌های مانیتورینگ (NOC و SOC) در طول یک سال تولید شده است.


بر اساس اعلام ابر دراک، در سال گذشته تعداد کاربران ایرانی این CDN، به ۴۵ میلیون نفر و مجموعا ۱۳۱ میلیون IP یکتا در کل دنیا رسیده که این میزان تنوع کاربر، امکان مدل‌سازی ماهیت وب‌سایت‌ها و اپلیکیشن‌های مختلف را به ۲۰ دسته‌بندی مختلف فراهم کرده است. همچنین رشد ۵ برابری مشتریان اَبر دِراک در سال گذشته و افزایش ۸ برابری ترافیک عبوری از زیرساخت آن، نسبت به سال قبل نیز بر دقت این گزارش افزوده است. گزارش سال 1399 با پردازش و تحلیل بیش از ۱۸ میلیارد لاگ و رکورد ثبت شده طی سال ۱۳۹۹ تهیه شده و با ارائه اطلاعات جدیدی، شامل بخش‌های بیشتری نسبت به گزارش سالانه ۱۳۹۸ است.


بر اساس گزارش سال 1399، احتمالاً به دلیل همه‌گیری کرونا و قرنطینه‌های انجام‌شده و دورکاری به دنبال آن، ضریب استفاده از موبایل به نسبت سال قبل با افزایش ۷ درصدی روبرو شده‌ است. تحلیل دیگری که از رفتار کاربران نهایی وب‌سایت‌ها در این گزارش مشاهده می‌شود، حاکی از این است که بیشتر از ۵۰ درصد کاربران ایرانی از Google Chrome برای ورود به دنیای اینترنت استفاده می‌کنند. براساس تحلیل‌های انجام شده، ایرانسل کماکان محبوب‌ترین اپراتور اینترنت کشور است و آسیاتک محبوب‌ترین اپراتور اینترنت ثابت و در رده سوم پراستفاده‌ترین سرویس اینترنت در ایران پس از همراه اول و قبل از مخابرات ایران قرار دارد.


همچنین در بخش «بیشترین استفاده کاربران از تامین‌کنندگان اینترنت در ایران»، میزان استفاده کاربران از اپراتور‌های مختلف سیار و ثابت به تفکیک استان‌های مختلف ایران بررسی شده است.
بر این اساس، ایرانسل در استان‌های پرجمعیتی مانند تهران، اصفهان و خوزستان، در رتبۀ نخست قرار دارد، هر چند همراه اول در مقایسه، در تعداد استان‌های بیشتری دارای کاربر اینترنت است.



جایگاه ایرانسل و همراه اول با تسلط بازار ۸۰ درصدی و بر اساس بیشترین استفاده در هر استان کشور، در نقشۀ فوق نمایش داده شده است.

لینک کوتاه: asriran.com/003HsW

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: محبوب ترین همراه اول گزارش سال بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۷۵۷۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اذعان بی‌بی‌سی به ساختگی بودن اسناد درباره نیکا شاکرمی

بی‌بی‌سی پس از انتقادهای گسترده به اسناد ادعایی که امروز درباره نیکا شاکرمی از جانباختگان فتنه ۱۴۰۱ منتشر کرده بود، ساعتی پیش در توئیتی نوشت که بی‌بی‌سی خودش این اسناد را «بازسازی» کرده است! - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، صبح امروز بی‌بی‌سی مدعی شد به اسناد فوق‌محرمانه‌ای درباره خانم نیکا شاکرمی دست پیدا کرده است؛ این شبکه در ابتدا اعلام نکرده بود که اسناد باسازی شده است و خبر منتشره به نحوی بود که گویا خودِ اسناد را در معرض دید عموم قرار داده است! اسنادی که با ادعاهای پرطمطراقی مثل «اختصاصی» و «فوق‌محرمانه»! منتشر می‌شد.

از همان ابتدای انتشار این اسناد، کاربران بسیاری با کمی بررسی آنها، به بی‌بی‌سی یادآوری کردند که حتی فونت نوشته‌های این سند هم کاملاً آشکارا ساختگی و غیرواقعی است و با فونتهایی که در ایران و در مکاتبات استفاده می‌شود تفاوت دارد.

بدون تاریخ و بدون شماره بودن سندی، آنهم فوق‌محرمانه، یکی دیگر از نشانه‌های جعلی بودن این اسناد بود. ضمن اینکه بی‌بی‌سی تلاش بسیاری کرده بود تا از طریق فوتوشاپ، برخی خط‌های این سند ادعایی را کم‌رنگ کند که مثلاً موضوع اسکن‌بودن آنها را تداعی کند، اما حتی همین فوتوشاپهای مبتدی هم از دید کاربران دور نماند.

پس از چند ساعت تمسخر این اسناد توسط تعداد زیادی از کاربران فضای مجازی، بی‌بی‌سی نهایتاً نوشت که اسناد را خودش بازسازی کرده است!

و البته این نکته باز هم با تمسخر مضاعف روبرو شد؛ چه آنکه همچنانکه بسیاری نوشته‌اند، اگر قرار باشد چنین ادعایی را باور کنیم، به نحو بسیار ساده‌ای هر  کسی می‌تواند اسنادی را با فوتوشاپ، و البته حرفه‌ای‌تر از بی‌بی‌سی، جعل کند و بگوید که برای حفظ امنیت افرادی که اسناد را به دستش رسانده‌اند آنها را بازسازی کرده است!

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • واکنش کاربران به دروغ‌های بی‌بی‌سی درباره فوت نیکا شاکرمی
  • واکنش کاربران شبکه‌های اجتماعی به دروغ‌های بی‌بی‌سی درباره فوت نیکا شاکرمی
  • چگونه تیک‌تاک از یک اپلیکیشن محبوب به تهدیدی برای آمریکا تبدیل شد؟
  • آخرین وضعیت سرعت و قطعی اینترنت در اپراتورهای مختلف
  • گزارش BBC در باره نیکا شاه کرمی تناقض های متعدد دارد
  • رایتل پرسرعت‌ترین سیم‌کارت کشور
  • عکس | فرار مالیاتی به سبک معامله میلیونی خط رندهای ایرانسل؟
  • اذعان بی‌بی‌سی به ساختگی بودن اسناد درباره نیکا شاکرمی
  • وضعیت حقوق بشر در ایران برای اولین بار به صورت مکتوب منتشر می‌شود
  • غریب آبادی: وضعیت حقوق بشر به صورت مکتوب منتشر می‌شود